| 4 Diosas!!! | |
|
|
Автор | Порака |
---|
(-L! Нов член
Број на мислења : 144 Age : 27 Registration date : 2008-11-09
| Предмет: 4 Diosas!!! Саб Дек 20, 2008 6:13 pm | |
| Vo ovaa telenovela ke igraat Eugenia suarez-euge,Camila bordonaba-cami,Mariana Esposito-laly I luisana lopilato-lu.Euge I Cami se sestri,a lu I laly isto taka se sestri,no euge I lu se najdobri drugarki a isto taka I laly I cami.Ova ke bide na 4 dela. 1 del: Euge I cami se vo nivnata soba.i razgovaraat za lu I laly. Cami:Euge,zosto tolku mnogu se druzis so lu jas ne znam kako net e nervira mnogu se zanesuva. Euge:Pa,taa mi e najdobra drugarka I so nea uste od mali noze se druzime zatoa,a zosto ti pa tolku se druzis so laly??? Cami:Pa…. Euge:Nema “pa” gledas so nekogo koga e se druzis. Cami:Epa dobro mnogu mi e gajle sto sakas pravi si so tvojta lu. Euge:Da I ti odi si so laly. Cami:Cao jas zaminav. Euge:Cao odi ne se vrakaj nikogas. 2 del: Lu I laly I tie razgovaraat za euge I cami.No lu I laly se mnogu dobri sestri nikogas skoro ne se karaat no deneska I tie se iskaraa za euge I cami. Laly:Jas ne mozam da ja podnesam euge eden den pred site deca na uciliste mi isturi kofa na glavata I jas pocrvenev od sram da znaes ne sakam da ja vidam ovde da dojde. Lu:Hahahahaha…. Laly:Sto se smees???Sto e smesno??? Lu:Pa deka euge ti isturila kofa so voda na glavata hahaha.. Laly:Lele I ti sega so toa Dosta te molam. Lu:Dobro no sega jas ke odam da se najdam so euge. Laly:Dobro odi I jas ke odam da se najdam so cami. 3 del: Euge I se javuva na lu,a cami I se javuva na laly. Euge:Zdravo lu kako si??? Lu:eve dobra malku se iskarav so laly I mnogu sum luta.ti??? Euge:I jas isto so cami se iskarav. Lu:ej euge sakas da odime vo 47 street jas treba da kupam nekoi raboti Euge:sekako ajde I jas sakav toad a te prasam. I tie zaminaa sega laly I cami razgovaraat na telefon Laly:Zdravo cami kako si??? Cami:dobra se karav so euge. Ti??? Laly:I jas isto se iskarav so lu mnogu me iznervira. Cami:ej laly ke ides so mene vo 47 street??? Laly:sekako ajde!!!
4 del: Sega site 4 se naogaat vo 47 street. Euge:Vidi go ona fustance lu super tebe ke ti stoi. Lu:da super e pojdi zemi mi go da gp probam Euge:OK sega. Euge se vraka so trcanje. Lu:Euge sto ti e??? Euge:lu brgu da si odime oti idat cami I laly. Lu:Ako ako bas jas sakam da se vidime. Euge:ne ajde si odime ne sakam jas da se vidime so niv. Idat cami I laly I gi gledaat euge I lu. Cami:Zdravo girls!!Kako ste??? Lu:super vie????kade vie navaka???? Laly:Mene mi pravi drustvo ima nekoj problem a euge zosto e so tebe??? Lu:ne nema nikakov problem.I euge mi pravi drustvo.Euge dojdi!!! Euge:A zdravo!!! Cami I laly:zdravo!!! Lu: epa dobro jas I euge sega si odime!!!Cao Cami:epa dobro milo mi e sto se vidovme.Cao Laly:I mene cao!!! Euge I lu:cao!!!
Ete tolku I ovaa telenovela ke prodolzi se nadevam deka vi se dopaga!!! | |
|
| |
Simonа Администратор
Број на мислења : 446 Age : 28 Местолокација : HOME SWEET HOME Registration date : 2008-10-22
| Предмет: Re: 4 Diosas!!! Саб Дек 20, 2008 6:14 pm | |
| super ee bas mi se dopadna!!!!!!!!! ti ja napisa? | |
|
| |
(-L! Нов член
| Предмет: Re: 4 Diosas!!! Саб Дек 20, 2008 6:16 pm | |
| daada jas samo ke ja prodolzam nekoj drug den bidejki treba da mislam haha drago mi e sto ti se dopaga:D | |
|
| |
Simonа Администратор
Број на мислења : 446 Age : 28 Местолокација : HOME SWEET HOME Registration date : 2008-10-22
| Предмет: Re: 4 Diosas!!! Саб Дек 20, 2008 6:19 pm | |
| | |
|
| |
(-L! Нов член
| Предмет: Re: 4 Diosas!!! Саб Дек 20, 2008 11:31 pm | |
| Euge I cami eden den se setaa dodeka ne ja zapoznaa emilia attias-emi koja taa barase 4 devojki za da napravi eden bend. Emi:Zdravo devojki kako se vikate? Cami:Jas se vikam Cami. Euge:Jas se vikam Euge a ti??? Emi:Jas se vikam Emi drago mi e samo jas baram 4 devojki koi znaat ubavo da peat za da formiram eden bend. Euge:Navistina……??????? Emi:Da navistina da ne ste zainteresirani??? Cami:Sekako deka da. Euge:da sakame. Emi:super samo ke ni trebaat uste 2 devojki da ne znaete vie nekoi 2 devojki koi imaat ubav glas??? Cami:pa….. Euge:Da nie poznavame sestrami lu… Cami:I mojata sestra laly. Emi:super. Vo momentot naidoa laly I lu. Euge:a evej se tie,emi. Laly:za sto zboruvate??? Emi:zdravo jas sum emi I organiziram bend I mi trebaat 4 devojki. Lu:Jupiiiii moze nie da sme vo toj bend??? Emi:sekako. Laly:znaci uste dve ni falat. Emi:ne tamam sme imame uste 2 devojki. Lu:Koi se tie??? Euge I Cami:nie!!! Lu I Laly:Sto???nie so niv nema sansi Emi:zosto>??? Lu I Laly:taka. Emi:gotovo vie 4 ste I nema “sto” Euge,Cami,Lu I Laly se vo studioto I ja snimija nivnata prva pesna.
Emi:Odlicni bevte!!! Euge,Cami,Lu,Laly:Da blagodarime. Emi:uste nekolku pesni treba da snimime pa ke napravime cd pa potoa ke odime na turneii… Euge:Super,no kako ke ni se vika grupata??? Lu I Laly:Nie mislime da se vikame fantastic 4. Cami I Euge:ughh. Emi:pa moze super e imeto. Lu I Laly:jessss. Euge I cami:pa dobro koga nemame izbor sega nie si odime cao. Emi:cao!! Lu I Laly:cao!!!
Kraj na 2 epizoda. Ke se prodolzi epizodava!!! I ke dojdat nekoi novi glumci!!! | |
|
| |
(-L! Нов член
| Предмет: Re: 4 Diosas!!! Вто Дек 23, 2008 7:07 pm | |
| Dojde uste edna nova glumica se vika tefi i taa na euge i cami im e bratuceda.Cami i Euge zaminaa na avtobuska stanica da ja precekaat nivnata bratuceda.No cami nejze ja mrazi. Tefi:Zdravo!!!!!!!!!Kako ste??? Euge:Zdravo tefi od koga te nemame videno super sme ti???? Cami:Zdravo tefi. Tefi:Aj cami sto ti e??? Cami:Nisto glavata me boli. Tefi:I sto ima novo kaj vas??? Euge:Tefi koga ke cues nema da poveruvas!!!! Tefi:sto ajde kazuj te molam!!!! Euge:Jas cami,lu i laly sme vo bend i se vikame Fantastic 4!!! Tefi:Navistina????Super.A koj vi e menager??? Euge:Emi ja poznavas??? Tefi:Ne. Euge:Ajde sega da odime doma. Tefi:Ajde!!! Euge:Cami ides so nas doma ili ke se prosetas malku??? Cami:Da ke se prosetam malku odete vie jas ke dojdam doma poposle. Euge:Dobro cao Cami:Cao. Tefi:cao!!! Setajki Cami gi sretna lu i laly. Cami:o ne evej se ovie barbie girls. Lu:zdravo cami kako si sto pravis ovde sama??? Cami:Nisto se nerviram. Laly:Zosto???? Cami:Dojde ona glupana Tefi. Laly i Lu:Sto dojde???jupiiiiiiii a kade e sega???? Cami:So euge zaminaa doma kaj nas doma!!!Odete!!! Laly:Jas ne znam dali ke mozam da odam. Lu:zosto??? Laly:Pa jas ne se druzam mnogu so euge nemozam da ja slusam. Lu:dobro kako sakas jas zaminav cao!!! Cami i Laly:Cao!!!
Kraj na 3 epizoda. Vo narednata epizoda ke dojde Gimena Accardi!!!! | |
|
| |
Simonа Администратор
| Предмет: Re: 4 Diosas!!! Вто Дек 23, 2008 10:46 pm | |
| super ti se i ovi dve epizodi bas se super bravoo | |
|
| |
(-L! Нов член
| Предмет: Re: 4 Diosas!!! Сре Дек 24, 2008 3:52 pm | |
| fala fala admin!!! :D:D | |
|
| |
Simonа Администратор
| Предмет: Re: 4 Diosas!!! Саб Дек 27, 2008 1:48 am | |
| nisto | |
|
| |
Sanja Спамер
Број на мислења : 94 Registration date : 2008-12-27
| Предмет: Re: 4 Diosas!!! Нед Дек 28, 2008 9:09 pm | |
| super e bi mozela da bides pisatelka hahaha | |
|
| |
(-L! Нов член
| Предмет: Re: 4 Diosas!!! Сре Јан 07, 2009 7:48 pm | |
| thanks Sanja hh | |
|
| |
Sanja Спамер
Број на мислења : 94 Registration date : 2008-12-27
| |
| |
nin4e Администратор
Број на мислења : 159 Age : 28 Местолокација : So Lali i Pitt na planina Registration date : 2008-11-01
| Предмет: Re: 4 Diosas!!! Пет Апр 24, 2009 12:10 am | |
| | |
|
| |
(-L! Нов член
| Предмет: Re: 4 Diosas!!! Вто Апр 28, 2009 5:10 pm | |
| | |
|
| |
Sisina Администратор
Број на мислења : 54 Age : 28 Registration date : 2009-05-02
| Предмет: Re: 4 Diosas!!! Нед Мај 31, 2009 10:09 am | |
| Ајде продолжи со пишување! | |
|
| |
Angela -Ane Нов член
Број на мислења : 38 Age : 27 Местолокација : Дома Registration date : 2009-09-04
| Предмет: Re: 4 Diosas!!! Саб Сеп 05, 2009 6:34 pm | |
| да ајде продолжувај | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: 4 Diosas!!! | |
| |
|
| |
| 4 Diosas!!! | |
|